Datum: Zaterdag 5 juli 2014
Locatie: Het Pagedal  Stadskanaal
Tijd: 12.00 - 00.00 uur
Leeftijd: 18+ (Legitimatie kan gevraagd worden!)

 

Contact  Secret Forest Festival
info@secretforestfestival.nl

Pers
Voor een persaccreditatie kun je mailen naar: pers@secretforestfestival.nl

Kwartfinale Nederlands Elftal (22.00 uur)
Wij hebben een GROOT LEDSCHERM! We maken er dus met een groots Oranje-feest van met z'n allen. Bij verlenging gaan we door uiteraard...

Kluisjes
Op het festivalterrein zijn er kluisjes aanwezig.               

Food
Op het festivalterrein zijn er verschillende eettenten aanwezig.             

Eten & drinken
Het is niet toegestaan eigen eet- en drinkwaren mee te nemen op het festivalterrein.               

Pinnen
Bij de kassa's op het festivalterrein kan er gepind worden. We adviseren je wel altijd contant geld mee te nemen voor het geval de techniek ons in de steek laat.               

Verboden mee te nemen
Het meenemen van gevaarlijke voorwerpen is verboden. Let op: hier vallen ook deodorants en parfums onder. Dit is het belang van u en onze veiligheid.

Parkeren (auto's)
Parkeren van auto's kan alleen op de speciaal ingerichte parkeerplaats aan de Hoveniersweg. Volg de gele borden "Parkeren Secret Forest"
Verkeerd geparkeerde auto's riskeren een boete of worden weggesleept.

NAVIGATIE: Hoveniersweg, Stadskanaal (Kruising met Maarsbroek)

Parkeren (fietsen)
Parkeren van fietsen kan alleen bij een speciaal gemaakte fietsenstalling aan de Hoverniersweg (achter het Pagecentrum). Verkeerd gestalde fietsen kunnen worden verwijderd!

Taxi
Tijdens Secret Forest Festival 2014 zullen er speciale Secret Forest taxi's rijden, deze zijn te herkennen aan het Secret Forest Taxi Logo. Reserveer nu alvast een taxi op www.taxiregiecentrum.nl dan weet je zeker dat je veilig aankomt op het festival en weer veilig thuis. Ook als je niet gereserveerd hebt kun je natuulijk, na afloop van het festival, het beste gebruik maken van onze taxi service. De taxi's staan klaar bij de uitgang naast de Kiss&Ride.

Kiss&Ride
Je laten afzetten en later weer opgehaald worden? Dat kan! Volg eerst de gele borden "Parkeren Secret Forest" en daarna de Kiss&Ride-borden...

Openbaar vervoer
Er rijden pendelbussen vanaf het busstation Stadskanaal naar het festivalterrein. Een ticket kost 2 euro en kun je bij de buschauffeur kopen. Na het festival kun je kosteloos naar de afterparty van FOX en daar vertrekken ook weer de nachtbussen.

Voor het plannen van een reisroute naar Secret Forest Festival met het openbaar vervoer kun je het best gebruik maken van http://www.9292.nl./

Film & foto
Digitale fotocamera's zijn toegestaan. Professionele film- en fotocamera's zijn niet toegestaan.               

Festivalterrein af?
Als je het festivalterrein verlaat dan verliest het toegangsbewijs haar waarde. Het is dus helaas niet meer mogelijk om festivalterrein zonder betaling van een nieuw ticket weer op te komen. 

Mindervaliden
Er is bij de entree een speciale invaliden-ingang en op het festivalterrein is bij de EHBO een invaliden-toilet aanwezig.              

Sigaretten
Op het festivalterrein kunnen er sigaretten gekocht worden.

Dresscode
Wij geven een kleine hint: ORANJE!

Kleding welke een bepaalde voetbal- of motorclub (of een andere soortig groepsverband) vertegenwoordigd is niet toegestaan. Secret Forest Festival is een laagdrempelig evenement waar iedereen zich op zijn/haar gemak moet kunnen voelen, eerder genoemde kleding kan deze beleving verstoren.
Wedstrijdshirts van het Nederlands Elftal zijn uiteraard toegestaan!!!

Drugs
Alle vormen van hard- en softdrugs zijn verboden. Een zero tolerance beleid wordt gehanteerd.